Proeflessen

zaal

Aansluiten kan een heel jaar !

Iedereen kan 3 gratis proeftrainingen meedoen.

Dan betaal je niets en kan je zien of het ju-jitsu je bevalt. Een T-shirt en jogging/turnbroekje volstaan voor de proeftrainingen.

Wil je effectief aansluiten dan heb je een ju-jitsu pak (‘kimono’ of ‘gi’) nodig. Dat kost in onze club ongeveer €20,00 (afhankelijk van de maat), wat een zeer democratische prijs is.

Een volledig seizoen (sept-juni) kost je €130,00 (= €100,00 lidgeld en €30,00 aansluiting aan federatie en verzekering).
Mocht je beginnen wanneer het seizoen al even gestart is, dan rekenen wij slechts het lidgeld van de resterende maanden aan + verzekering €30,00. Voorbeeld : je begint in februari. Dan betaal je €30,00 + €50,00 (februari tem juni) =  €80,00

Clubrekeningnummer : BE68 0689 0490 4034

Kortingen : 

  • het 2de lid binnen eenzelfde gezin krijgt €25,00 korting op het lidgeld
  • het 3de (4de,…) lid binnen eenzelfde gezin krijgt €50,00 korting op het lidgeld

Wij hebben als club de bewuste keuze gemaakt om niet aan competities deel te nemen. Geen verplichtingen dus.
De nadruk ligt bij ons op een familiale sfeer, plezier en natuurlijk een stuk zelfverdediging aanleren !

Verder trainen wij in een goed onderhouden zaal (dojo). Wij hoeven niet telkens voor de les de matten te leggen en achteraf op te bergen.  De tatami (matten) kan gescheiden worden in 2 kleinere oppervlaktes. Tenzij we met heel veel volk zijn, trainen we in de eerste helft van de zaal – een tatami van ruim 100 m( 13 x 8m ). Deze is voorzien van matten die op een zachte ondergrond (mousse) gelegd zijn, wat een extra luxe is bij het trainen. Minder kans op blessures dus ! Er zijn gescheiden kleedkamers voor mannen/vrouwen, beiden voorzien van douches.

Bijkomende troeven die je niet vaak in andere clubs aantreft !

Kom eens langs tijdens de trainingen en spreek gerust een van de trainers aan, of beter nog : doe gewoon een proeflesje mee !